Korfbalvereniging DWA/Argo doet mee aan Nationale Sportweek

WINSUM – Korfbalvereniging DWA/Argo is een van de deelnemers aan de Nationale Sportweek. De club organiseert onder andere een Vrienden- en vriendinnentraining op het sportpark in Winsum.

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september om draait. Tijdens de Nationale Sportweek opent DWA/Argo de deuren zodat alle jeugdige inwoners van Het Hogeland kennis kunnen maken met korfbal. Zo kon jeugd van 4 tot en met 18 jaar van 20 september tot en met 17 oktober gratis komen meetrainen.

Donderdag 23 september organiseert de korfbalvereniging een Vrienden- en vriendinnentraining inclusief pannenkoeken eten. Deze activiteit voor kinderen van zes tot en met negen jaar start om 16.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Verder werd zaterdag 25 september van 11.00 tot 12.00 uur nog de activiteit Kangoeroe Klup gehouden voor kinderen van vier tot en met zes jaar.

Alle korfbalactiviteiten vinden plaats op het kunstgrasveld bij De Mix in Winsum. Aanmelden kon via jeugdzaken@dwa-argo.nl.

Via De Ommelander