Kriebeldam gaat door: twee weken lang

APPINGEDAM – De kindervakontiespelen in Appingedam gaan, net als vorig jaar, gewoon door. Waar er vorig jaar door de coronamaatregelen slechts een paar dagen Kriebeldam werd gehouden, kon het nu gewoon twee weken. Dat werd dus weer volop huttenbouwen, speurtochten doen en naar verwachting ontzettend veel plezier maken.

Toch is het nog niet helemaal bij het oude. De organisatie had dit jaar moeten besluiten om de groep kinderen over twee weken te verdelen. Dat wil zeggen alle kinderen van de basisscholen uit groep vijf of lager kunnen de eerste week meedoen. Dit is de week van 12 tot en met 16 juli. De oudere kinderen, groep zes en hoger, kunnen de tweede week mee doen. Dit is de week van 19 tot en met 23 juli.

Ook het aanmelden verloopt niet als gebruikelijk. Aanmelden kon dit jaar niet bij de receptie van het ASWA-gebouw maar uitsluitend via de website van Kriebeldam. Nadat alle gegevens zijn ingevuld volgt er een bevestiging. De deelnemersbijdrage, die dit jaar tien euro is kon worden betaald op de maandagochtend. Alle informatie is te vinden op www.kriebeldam.nl. Bij (te) veel animo zal een wachtlijst worden gehanteerd waardoor het verstandig is om zo snel mogelijk aan te melden.

Via De Eemslander

Reizen Laos