Leden sportschool helpen Daoud Rahimi een handje

Daoud Rahimi krijgt door leden van zijn sportschool een hart onder de riem gestoken.

Daoud Rahimi krijgt door leden van zijn sportschool een hart onder de riem gestoken. (Eigen foto)


ROLDE – Leden van de sportschool van Daoud Rahimi in Rolde hebben de afgelopen maanden geld ingezameld ten behoeve van de verbouwing van het nieuwe pand.

Daoud Rahimi is in coronatijd in het diepe gesprongen en een nieuw pand betrokken aan de Grolloërstraat in Rolde. Dit nieuwe pand biedt veel ruimte voor sporters en is van alle faciliteiten voorzien. Tijdens de verbouw van het nieuwe pand liep Daoud tegen veel problemen aan en ondanks hulp van een aantal leden zag hij het even niet meer zitten. Het sluiten van de sportschool door corona en de moeizame verhuizing werden hem allemaal wat te veel. 

,,Daarom hebben we een crowfunding gestart om de sportschoolhouder een hart onder de riem te steken. De actie bleek een succes en leverde bijna 2500 euro op voor de verbouw van de nieuwe sportschool. In de hele verbouw is dit maar een druppel op de gloeiende plaat. maar toch een steuntje in de rug voor de altijd enthousiaste en hardwerkende Daoud”, zegt Sanna Vermaas, één van de initiatiefnemers van de actie.

Daoud Rahaimi was onder de indruk van de actie en is blij met de steun van zijn leden. ,,De sportschool is inmiddels bruikbaar en met de steeds soepel wordende maatregelen kunnen er hopelijk veel leden en nieuwe leden gebruik maken van alle nieuwe voorzieningen”, aldus Vermaas. 

Een plaatsje reserveren tijdens de lessen of trainingen bij Daoud Rahimi Gym kon via www.daoudrahimigym.nl.

Via De Schakel

Reizen Laos