Leegverkoop Groencentrum Freek van der Wal

SIDDEBUREN – De komende vier weken had Groencentrum Freek van der Wal in Siddeburen een grote opruiming.

Alle planten, zowel tuinplanten als kamerplanten, worden in de aanbieding gezet. De korting loopt de komende weken op tot wel 70 procent. Ook gaan de binnen- en buitenpotten in de aanbieding. 

Nieuwe inrichting
De reden hiervoor is dat het Groencentrum een grote verbouwing aan het afronden is. Vorig jaar is vanwege de coronamaatregelen de indeling van de kas veranderd. Er moesten ruimere paden komen en daardoor is de routing zo’n beetje verdwenen. Afgelopen voorjaar mochten klanten alleen buiten winkelen. Toen is er een buitenomroute gecreëerd. Dit beviel zo goed dat daar de nieuwe inrichting op is afgestemd. Alle tuinplanten stonden nu buiten. In de kas stonden de meststoffen, gereedschap, potterie en de kamerplanten. De kamerplantenafdeling werd daardoor een keer zo groot, een geweldige beleving voor iedereen die van groen in huis houdt. Kijk in de advertentie – elders in deze krant – wanneer de korting in gaat en wanneer deze oploopt.

Groencentrum Freek van der Wal wil straks weer met een frisse start beginnen. Dus ga naar Siddeburen en koop kwaliteitsplanten en mooie potten met hoge korting.

Via De Nieuwsbode