Legpuzzelproject van VV Siddeburen succes

SIDDEBUREN – De sponsorcommissie van de vv Siddeburen had zaterdag het puzzelproject afgerond, in die zin dat alle bestelde puzzels die dag aan de particuliere bestellers werden overhandigd. 

De sponsors ontvingen de puzzel, vlak vóór of vlak na die dag, hun exemplaar. Het werd een hele leuke middag waarbij de eerste groep zich vooral verbaasde over de gastvrijheid van de club. 

Groep 2 wist dat al, want die groep komt wel vaker naar de club en zij bleven dan ook wat langer. Van ‘heinde en Emmen’ kwamen ze naar Siddeburen om daar naast de puzzels ook oude herinneringen op te halen. 

Blikvanger

Ook was iedereen onder de indruk van het uiteindelijke resultaat, hetgeen direct al leidde tot verkoop van een aantal van de extra bestelde puzzels. Twintig bestellers ontvingen ook nog eens een leuke prijs die door diverse sponsors beschikbaar waren gesteld. De taart, waarop een groot deel van de puzzel rondom te zien is, was de blikvanger van de middag

 De goede doelen KIKA en Spieren voor Spieren kunnen beide 706 euro tegemoet zien. Nu er nog puzzels beschikbaar zijn, is het resultaat van de club nog groeiende.

Via De Eemslander

Reizen Laos