Miranda Mulder opent haar eigen Salon Mulder in Ter Apel

TER APEL – Miranda Mulder uit Ter Apel is al twintig jaar actief als kapster. Een mooi moment om de sprong in het diepe te wagen en Salon Mulder te openen in het pand van Salon De Vijverstraat 51 in haar woonplaats. Sinds deze week is de kapsalon geopend.

,,Ik ben in 2001 begonnen met de kappersopleiding, waarna ik als leerling ben begonnen bij kapsalon Tieme Pals in Stadskonaal. Daar ben ik uiteindelijk blijven werken en in de loop der jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd om me te specialiseren, zoals colormastering en herenscheren. Mijn specialiteiten zijn dan ook het knippen van heren, dames en kinderen en het zetten van perfecte kleuringen. Verder ben ik allround inzetbaar’’, vertelt Miranda Mulder.

Nu komt voor de kapster eindelijk een grote wens uit. ,,Ik heb altijd al de drive gehad om zelfstandig ondernemer te worden. En hoewel dit een lastige tijd is waar we in zitten, durf ik toch de grote sprong te maken om voor me zelf te beginnen in het pand van Salon De Vijverstraat. Hier kon men zowel terecht voor uw haar als nagels door professionele nagelstylisten.’’ De kapsalon is op maandag (ook ‘s avonds), dinsdag en vrijdag geopend. Miranda blijft nog wel tijdelijk aan het werk bij Kapsalon Chique (voorheen Tieme Pals) vanwege het zwangerschapsverlof van een collega, maar daarna zal ze zich volledig op haar eigen salon richten.

Salon Mulder is gevestigd in Salon de Vijverstraat 51. Mensen die een afspraak willen maken om te knippen, wassen of verven, kunnen dat telefonisch doen via 06-33966996. De koffie staat klaar. 

Via De Nieuwsbode