Natuurfilm =HABITAT= opnieuw te zien in Grolloo en Gasteren

GROLLOO/GASTEREN – De succesvolle natuurfilm =HABITAT= van de Asser natuurfilmers Henk en Janetta Bos is binnenkort te zien op diverse locaties in Drenthe. 

=HABITAT= is de tweede succesvolle bioscoopfilm van het zeer gedreven duo en ging op 29 januari 2020 in de Drentse hoofdstad in première. Net als zijn voorganger ‘Wildernis in Drenthe’ uit 2016 trok de film alleen al in Assen duizenden mensen naar de bioscoop. De film ging uiteindelijk landelijk de bioscopen in, maar het uitbreken van het Coronavirus zette een streep door de voortzetting van het succes. 

Met het opzetten van een reeks voorstellingen komt er dus een nieuwe start voor =HABITAT=. De film is vrijdagavond 5 november om 20.00 uur te zien in Café-Restaurant Hofsteenge in Grolloo en op zondagmiddag 7 november om 15.00 uur in Dorpshuis De Gasterije in Gasteren. Vanwege de coronaregelgeving werd bezoekers om een Coronatoegangsbewijs gevraagd, te weten een QR-code van vaccinatie of een negatieve coronatest en identiteitsbewijs. In verband met het uitvoeren van de controle gaat de zaal een uur vóór aanvang van de voorstelling open.

Via De Schakel