Natuurwandelingen Boomkroonpad

DROUWEN – Vanuit Buitencentrum Boomkroonpad aan de Steenhopenweg 4 in Drouwen worden op de zondagen in september weer wandelingen georganiseerd. 

De zomer is al bijna op z’n eind, maar het is soms nog heerlijk vertoeven buiten. De natuur maakt zich op voor de herfst, de dieren leggen alvast wintervoorraden aan en ook de bladeren beginnen wat te verkleuren. 

Dat is een teken dat de herfst in aantocht is. Tijdens drie zondagen in september kon men de natuur op een bijzondere manier beleven. De gids van Staatsbosbeheer neemt de lopers mee door de prachtige omgeving van boswachterij Gieten-Borger. De tocht is geschikt voor jong en oud.

Samen met de gids, die alles van de natuur weet, heerlijk struinen door de bossen en over de heide, wie wil dat nou niet? Laat je verrassen door bijzondere verhalen, door de mooie plekjes en door de veelzijdigheid van dieren, planten en paddenstoelen in de uitgestrekte boswachterij Gieten-Borger, die midden op de Hondsrug ligt.

De zondag wandelingen vinden plaats op 5, 12 en 26 september , starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De kosten zijn 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. 

Aanmelden: is noodzakelijk via 0592-377305 of  boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl 

Via De Nieuwsbode