Nieuwe bedrijfsauto’s voor HOB Plaagdierexperts Gieten

GIETEN – Hans Hoekstra, eigenaar van HOB Plaagdierexperts Gieten, had vorige week de sleutels van twee splinternieuwe verlengde Peugeot Partners in ontvangst genomen. 

De auto’s zijn startklaar afgeleverd en voorzien van duidelijke belettering, aangebracht door Kuipers Print & Sign uit Gieten. De zoektocht naar de beste bedrijfsauto en leaseconstructie passend bij de mobiliteitsbehoefte van HOB Plaagdierexperts Gieten is door debesteleasedeal.nl uit Eelde uitgevoerd. Floris Mulder van debesteleasedeal.nl: ,,De wens van HOB Plaagdierexperts was naast een goed leasecontract op basis van prijs en voorwaarden, een bedrijfsauto met veel bruikbare ruimte, daarnaast is de veiligheid en comfort ook erg belangrijk. Verder wilde Hans Hoekstra van HOB Plaagdierexperts niet na aflevering nog van alles moeten regelen, dus wilde hij graag de auto’s startklaar afgeleverd. Iets wat wij dagelijks doen voor onze klanten.” 

Erik Posthouwer van Nefkens Peugeot in Assen had met de nieuwe Peugeot Partner een goede troef in handen. De verlengde uitvoering biedt veel binnenruimte, met geringe buitenmaten. Dat gecombineerd met het comfort van een luxewagen had dit de vraag van HOB Plaagdierexperts goed beantwoord.

Later dit jaar werd het wagenpark nog verder uitgebreid met nog een extra Peugeot verlengde Partner. Deze beide auto’s worden ingezet om alle voorkomende plaagdieren te bestrijden en te voorkomen. HOB Plaagdierexperts is actief in heel Noord-Nederland voor zowel particulier, zorginstellingen, wooncoöperaties, retail en bedrijven.

Via De Schakel

Reizen Laos