Nieuwe voorstelling het Verzet! te zien op Grunopark in Harkstede

HARKSTEDE – Op het Grunopark in Harkstede is vanaf 21 september de eerste aflevering te zien van de driedelige theaterproductie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’.

Het Verzet! rukt dit najaar weer op. Op 21 september starten de makers van de succesvolle theaterfeuilleton ‘Uut de Hoogte’ met de driedelige productie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’. Het is de voortzetting van ‘Verzet!’, waarvan begin 2020 één aflevering werd gespeeld voordat het land op slot ging.

Het zijn rare tijden. Ook voor de leden van het Verzet! Na jarenlang in meerdere of (meestal) mindere mate succesvolle missies te hebben uitgevoerd tegen van alles en nog wat, zijn ze ineens aangemerkt als mensen ‘met een afstand tot de realiteit’. Omdat de overheid van mening is dat ook voor deze mensen een plek in de samenleving moet zijn, zijn ze opgenomen in een resocialiseringstraject. Onder begeleiding, en aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, werd de groep in een pittoreske omgeving in Harkstede klaargestoomd voor terugkeer in de maatschappij. Maar of het werkt?

De eerste aflevering van ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ zal te zien zijn van 21 september tot en met 19 oktober op het Grunopark in Harkstede. Tickets zijn verkrijgbaar via www.strontzat.com. Via deze website zal het publiek ook op de hoogte worden gehouden van eventuele coronamaatregelen.

‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ is de nieuwe productie van Stichting SpeelGoud, en draait om de meest onbekende en onnozele verzetsgroep die Groningen nooit gekend had. Het feuilleton bestaat uit drie verschillende afleveringen die samen een verhaal vormen, maar ook prima los van elkaar te zien zijn. Meer informatie over ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ is te vinden op www.strontzat.com.

Via De Regiokrant