Olthof Groep uit Sappemeer bordsponsor van VV Hoogezand

HOOGEZAND – De Olthof Groep uit Sappemeer is bordsponsor geworden van voetbalvereniging Hoogezand. Het bedrijf had reclameborden geplaatst langs het hoofdveld en het kunstgrasveld.

De Olthof Groep is een betonbedrijf en leverancier van bouwgrondstoffen. Het bedrijf zegt zich te onderscheiden door betrouwbaarheid, nuchterheid, kwaliteit en duurzaamheid: kernwaarden die ook bij VV Hoogezand hoog in het vaandel stonden. De roots van de Olthof Groep liggen in de agrarische sector. Het bedrijf is ontstonden vanuit de veehouderij van de familie Olthof in Sappemeer. Het bedrijf is nog altijd in handen van de broers Klaas Jan en Niels Jan Olthof. In 2008 investeerden de broers in de aankoop van een gebruikte betoncentrale. In 2019 werd er een tweede betoncentrale gebouwd en werd er gestopt met de agrarische sector.

Klaas Jan Olthof had in de jeugd altijd bij VV Hoogezand gespeeld. Een ernstige blessure maakte een einde aan zijn voetballoopbaan. Ook vader Olthof was altijd nadrukkelijk aanwezig op sportpark De Kalkwijck.

Via De Regiokrant