Onderzoek dodelijk ongeval N34 afgerond

BORGER – De politie had de afgelopen weken onderzoek gedaan naar een ernstig ongeval op de N34 bij Borger. Daarbij kwamen op zondag 30 mei vier personen om het leven en raakten vijf mensen gewond. 

Het onderzoek is inmiddels afgerond. Gedurende het onderzoek is met verschillende betrokkenen en getuigen gesproken. Ook is uitgebreid sporenonderzoek gedaan en zijn beschikbare beelden geanalyseerd. 

Hieruit komt naar voren dat de bestuurder van een van de betrokken auto’s met hogere snelheid tegen een voorligger is gereden. Hierdoor raakten de auto’s van de weg en raakten vervolgens drie andere voertuigen betrokken. De automobilist die tegen de voorligger is gereden is een van de vier dodelijke slachtoffers.

De betrokkenen van het ongeval en de naasten van de overledenen zijn maandagmiddag bijgepraat over de uitkomsten van het ongeval. Hiermee is het traject rondom het onderzoek afgerond. Het Openbaar Ministerie is over de uitkomst geïnformeerd en had besloten het onderzoek af te ronden. Er vindt geen strafrechtelijk vervolg plaats.

Via De Nieuwsbode

Reizen Laos