Regionaal Innovatie Framework houdt avond voor mkb’ers in Hoogezand

HOOGEZAND – Ondernemers kunnen soms voor flinke uitdagingen komen te stonden. Bij de één staat het verdienmodel onder druk, de ander wil stappen zetten op het gebied van digitalisering of iets doen aan de leegstand in de winkelstraat. Het Regionaal Innovatie Framework is benieuwd waar ondernemers tegenaan lopen en wil graag helpen. Daarom organiseert dit netwerk dit najaar mkb-avonden in Winschoten, Hoogezand en Appingedam. 

Het Regionaal Innovatie Framework is er voor zowel mkb’ers als zzp’ers. In dit netwerk bundelen studenten, onderzoekers, ondernemers en natuurlijk de omgeving hun krachten en kennis. Onder leiding van keynote spreker Rico Bakker – bekend van De Slechte Ideeën Podcast – gaan ondernemers tijdens de mkb-avonden in Winschoten (maandag 25 oktober), Hoogezand (maandag 1 november) en Appingedam (maandag 15 november) samen in gesprek. Ook laat het Regionaal Innovatie Framework hen tijdens deze avonden kennismaken met de Kritische Vrienden-methode. Vanuit een vriendschappelijke of professionele relatie worden kritische vragen gesteld om ondernemers te helpen bij ideeën of knelpunten.

Het Regionaal Innovatie Framework had één doel: samenwerken aan een nog mooiere, gezondere en meer innovatieve regio. ,,Een regio waarin we van elkaar blijven leren, elkaar verder versterken en samen zelfvoorzienend zijn.” Dit gebeurt door de hele provincie Groningen in zogenoemde innovatiewerkplaatsen (IWP’s). In de IWP’s komen alle betrokkenen samen om te werken aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken.

De mkb-avond in Hoogezand vindt op maandag 1 november plaats in bioscoop Vue Hoogezand en begint om 19.30 uur. Aanmelden kon via en-gaged.nl/mkbavond.

Via De Regiokrant