Roon Staal geeft concert in Magnuskerk Anloo

Roon Staal. (foto Universal Journey)

Roon Staal. (foto Universal Journey)

ANLOO – Zanger en pianist Roon Staal treedt op zondag 31 oktober op in de Magnuskerk in Anloo. Het concert is onderdeel van zijn jaarlijkse Herfst Tour. In Anloo vinden twee concerten plaats. De aanvangstijden zijn 16.00 uur en 19.30 uur. 

De 41-jarige singer-songwriter Roon Staal bezoekt dit najaar in totaal 21 locaties in Nederland. Tijdens de concerten brengt hij zowel enkele van zijn originele werken (’Promise’, ‘The garden of light’, ‘Morgen komt eraan’ en het nieuwe ‘By her side’) als bekende covers zoals ‘Smile’, ‘I have a dream’, ‘Danny Boy’, ‘Look for me in rainbows’ en andere werken van onder andere The Beatles, Abba en Simon & Garfunkel ten gehore.

Roon Staal staat bekend om zijn imponerende pianospel in combinatie met zijn soepele, warme stem waarmee hij op authentieke wijze het publiek in vervoering brengt. De kleinschalige concerten scheppen daarbij een intieme sfeer tussen de artiest en het luisterend publiek. Toch stond hij al vanaf jonge leeftijd in de grotere theaters zoals Carré in Amsterdam, Luxor in Rotterdam en het Beatrix Theater in Utrecht. Staal speelde hoofdrollen in de musicals ‘Les Miserables’ (1991), ‘Tommy’ (2001), ‘Rembrandt’ (2006) en ‘Petticoat’ (2010), waarvoor hij genomineerd werd voor een Musical Award. Momenteel werkt Roon Staal aan een Amerikaanse albumrelease, waarvan de single ‘Dreamer’ dit najaar uitkomt.

Alle informatie met betrekking tot de Herfst Tour van Roon Staal en het concert in Anloo is te vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen via deze website worden gedaan, of via 06-15403125.

Via De Schakel