Rotary Bridgedrive voor muziekonderwijs kinderen

HOOGEZAND – Voor de 21e keer zal op vrijdag 5 november de Bridgedrive van Rotaryclub Hoogezand-Sappemeer plaatsvinden. Het goede doel dat de deelnemers zullen ondersteunen is MuziekonS, een samenwerking van de Kielzog Muziekschool en Rotaryclub Hoogezand-Sappemeer. 

De bridgedrive begint om 19.15 uur en vindt plaats in de zaal van Hotel Faber in Hoogezand. Deelnemers kunnen zich opgeven via het e-mailadres inschrijven@bridgedriverotary-hs.nl.

De coronamaatregelen hebben laten zien dat muziekonderwijs van belang is om kinderen te kunnen stimuleren muziek te blijven beoefenen. De muziekschool van het Kielzog en de Rotaryclub beogen met MuziekonS dat leerlingen van de muziekschool de achterstand inhalen die tijdens de coronaperiode is opgelopen en willen ervoor zorgen dat kinderen langdurig extra gestimuleerd worden om muziek te blijven beoefenen. Het kost 500 euro om één kind een jaar lang extra te ondersteunen. De Rotary Bridgedrive moet daarvoor het benodigde geld opbrengen. Met de opbrengsten uit entreegelden, loterij, sponsoring en donaties van middenstand en bedrijven wil Rotary zoveel mogelijk kinderen de MuziekonS geven.

Volgend najaar zullen de deelnemers aan MuziekonS een muziekuitvoering verzorgen in het Kielzog voor publiek, sponsoren en donateurs.

Via De Regiokrant