Roze Top 25 in Jong & Wilt

VLAGTWEDDE – Het radioprogramma Jong & Wilt besteedt op zaterdag 16 oktober aandacht aan Coming Out Day door het draaien van de Roze Top 25. 

In samenwerking met de werkgroep LHBTI Veenkoloniën-Westerwolde werd ook aandacht besteed aan Roze Zaterdag 2021, die deze dag in Leeuwarden plaatsvindt. In de ‘City of Love’, een inclusieve stad waar iedereen welkom is, worden dan de verschillen en overeenkomsten gevierd met muzikonten, slingers en dansers. De dag geeft een positieve impuls aan de bewustwording en acceptatie van seksuele en genderdiversiteit, maar er werd ook aandacht gevraagd voor het geweld tegen de LHBTIQ+-gemeenschap. 

Top 25
De luisteraars van Jong & Wilt kunnen een top 5 kiezen uit de lijst die te vinden is op de Facebookpagina Jong & Wilt, met daarbij de reden van de keuze en die mailen naar jongerenwerk@welzijnwesterwolde.nl of de socials van het programma. ,,Ook zouden we, wanneer je wilt, graag je telefoonnummer willen, zodat we je eventueel kunnen bellen om je keuze of het verhaal wat erbij hoort toe te lichten’’, zegt Jan Hebers. In verband met het verwerken van de lijst werd gevraagd de keuze uiterlijk woensdag kenbaar te maken.

Via De Nieuwsbode