Ruilmiddag FC Groningen bij Top1Toys in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Voetbalvereniging Westerwolde organiseert op dinsdag 19 oktober een ruilmiddag van de FC Groningen-verzamelplaatjes van Jumbo. 

Dat gebeurt in samenwerking met Blokker/Top1Toys, de FC Groningen Minifanshop in Vlagtwedde en Jumbo Vlagtwedde. De ruilmiddag vindt vanaf 13.00 uur plaats bij Top1Toys in Vlagtwedde. Van 13.00 tot 14.30 uur zijn twee spelers van FC Groningen – Wessel Dammers en Michael de Leeuw – aanwezig om handtekeningen uit te delen en mee op de foto te gaan. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Lego
De kinderen kunnen bovendien een kleurplaat komen halen bij Blokker/Top1Toys in Vlagtwedde. Deze mag ingeleverd worden tot en met vrijdag 22 oktober. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Verder is er op zaterdag 23 oktober op dezelfde locatie een Lego-bouwwedstrijd. Kinderen mogen vanaf 10.00 uur komen bouwen en om 16.00 uur start de beoordeling van de bouwwerken door een jury. Aansluitend is de prijsuitreiking, ook voor de kleurwedstrijd. Daarnaast kunnen kinderen bij Bakker Frans van 13.00 tot 15.00 uur cakejes versieren. Deelname is gratis.

Alle activiteiten vinden plaats in het kader van het 85-jarig bestonden van de Blokker in Vlagtwedde en 5 jaar Top1Toys en de FC Groningen Minifanshop in Vlagtwedde. 

Via De Nieuwsbode