Serie ouderenactiviteiten POSO nadert het einde

Pauze voor de deelnemers aan de fietstocht bij de Fraeylemaborg.

Pauze voor de deelnemers aan de fietstocht bij de Fraeylemaborg.

HOOGEZAND – De reeks zomeractiviteiten voor ouderen in Hoogezand en Sappemeer, georganiseerd door het POSO, nadert langzaam het einde.

En ook dit jaar is het, ondanks de nog steeds geldende coronamaatregelen, opnieuw een succes geweest, waarbij de belangstelling voor de diverse activiteiten zoals de fietstochten, het vissen en de scootmobieltochten bepaald niet tegenviel.

Dinsdagmiddag 17 augustus is de laatste fietstocht. De start is tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf het plein voor het Kielzog. Opgave met naam en telefoonnummer vóór 14 augustus bij Grietje van der Tuin: 0598-392938 of grietje.vandertuin@poso-middengroningen.nl.

De fietstochten blijken bij de ouderen in trek. Zo ook de meest recente, waar 38 personen aan deelnamen en er werd gepauzeerd bij de Fraeylemaborg in Slochteren.

Op dinsdagmiddag 31 augustus is de laatste scootmobieltocht. Ook daar is de start om 13.30 uur vanaf het plein voor het Kielzog. Aanmelden vóór 23 augustus bij Bert Wieringa: 06-28156117 of bertwieringa@outlook.com.

De deelname aan de activiteiten van het POSO is gratis. Meer informatie: www.poso-middengroningen.nl.

Via De Regiokrant