Showteam Revolution Delfzijl in actie voor trainingsjasjes

DELFZIJL – Het zou een geweldig jaar worden voor Showteam Revolution uit Delfzijl maar 2021 liep anders dan gedacht. 

Op het programma stonden diverse workshops voor de leden, gezellige momenten met de ouders erbij, een reünie voor de oud-leden met aansluitend een jubileumuitvoering. De coronapandemie gooide echter roet in het eten. 

Vergaderingen met de, speciaal voor dit jaar in het leven geroepen, jubileumcommissie, bestondende uit oud-bestuurs)leden zijn stopgezet en uiteraard konden de lessen lange tijd niet doorgaan. De beide docenten Brenda van der Broek en Janieke Knez probeerden online de leden te blijven stimuleren en het bestuur bleef vanzelfsprekend de bestuurlijke taken uitoefenen. 

Trainingsjasjes

Een daarvan was het op zoek gaan naar sponsors om in ieder geval dit jubileumjaar de leden van nieuwe trainingsjasjes te kunnen voorzien. In totaal werden er tweeënvijftig bedrijven aangeschreven, waarvan er vijftien de moeite namen om te reageren en twee, te weten Groningen Seaports en Stichting Fonds Eemsmond zegden een bedrag toe. 

Alle geplande acties om het overige geld in te zamelen konden ook niet doorgaan en voor een subsidie kwam de vereniging niet in aanmerking. Daarom werd vorige week woensdagmiddag een sponsorloop georganiseerd. Het weer werkte niet helemaal mee maar de motivatie bij de leden was geweldig en had er voor gezorgd dat we het volledig resterende bedrag hebben binnengehaald. 

Bij de eerstvolgende wedstrijd in oktober van dit jaar hoopt het team de nieuwe kleding te kunnen presenteren. 

Via De Eemslander

Reizen Laos