Sinterklaas op De Fontein in Ten Boer

TEN BOER – Sinterklaas had deze week een bezoek gebracht aan CBS De Fontein in Ten Boer. 

Het was best spannend of de Sint kon komen, maar gelukkig lukte het allemaal. De voorbereiding verliepen goed: pepernoten bakken, surprises maken, gedichten schrijven, cadeautjes inpakken en verlanglijstjes invullen. Alle kinderen zijn druk bezig geweest, van de kleuters tot en met groep 8.

Toen alle kinderen aan het zingen waren, kwam er plotseling een brandweerauto met sirene aan. Na een paar rondjes over de skeelerbaan stapten Sinterklaas en zijn Pieten uit. De Goedheiligman hield audiëntie op afstand voor de kleutergroepen en voor groep 3 en 4. Bij de bovenbouw bracht hij een flitsbezoekje. Er was zelfs nog tijd om even bij Kids2b lang te gaan. ’s Middags legde de Sint digitale bezoeken af in Teams bij alle kinderen die er niet waren.

Dankzij de inzet van Sint en zijn Pieten, de Sinterklaascommissie, de leerkrachten, de enthousiaste kinderen, brandweerman Ludi en de grimeurs was het ook dit jaar volgens iedereen weer een topfeest. Toch hoopt iedereen dat het Sinterklaasfeest volgend jaar weer ‘gewoon’ gevierd kon worden.

Via De Eemslander