Sinterklaasactie voor minima in voormalige gemeente Winsum

WINSUM – Voor minima in een groot deel van de voormalige gemeente Winsum zal de Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum ook dit jaar een Sinterklaasactie houden. 

Om hun zorgen in de dure maand december enigszins te verlichten, wil de Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum kinderen tot en met twaalf jaar een leuke Sinterklaasavond bezorgen. De Sinterklaasactie werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van particulieren, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en kerken. De actie is gericht op gezinnen met een minimuminkomen in Winsum, Adorp, Sauwerd, Baflo, Rasquert, Den Andel, Tinallinge en Saaxumhuizen. 

Aanmelden

Aanmelden kon per post, per telefoon, per e-mail of door het contactformulier in te vullen op de website www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl. Daarbij dient men de volgende gegevens te vermelden: achternaam ouder(s), adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, voornaam kind, jongen of meisje, leeftijd van het kind en een verlanglijstje van het kind. Aanmeldingen per post kunnen naar Harry Meinders, Geert Reindersstraat 14 9951 CC Winsum of Anita Meijer, Eenrumerweg 22 9953 TD Baflo. Ook kon men bellen met 0595-442354 of 06-23672464 (voor Winsum, Sauwerd en Adorp) en 0595-491410 (voor Baflo en omgeving). Mailen kon naar h.t.meinders@gmail.com of henkwolters@kpnmail.nl. Uiterlijk zaterdag moet de aanmelding binnen zijn.

Via De Ommelander