SNS Winkel Stadskonaal gaat verhuizen

STADSKANAAL – De SNS Winkel aan de Hoofdstraat 29b in Stadskonaal verhuist per 5 oktober naar de Beneluxlaan 2B in Stadskonaal. De nieuwe locatie in Stadskonaal is centraler gelegen en is per auto makkelijker bereikbaar. 

De verhuizing past daarmee geheel bij de ambitie van SNS om in te zetten op meer persoonlijk contact met klanten door een goede digitale én fysieke bereikbaarheid van de winkels. In het nieuwe winkelpand kunnen klanten nog steeds terecht voor hun dagelijkse bankzaken, zoals afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat en het volgen van workshops, zoals veilig online bankieren.

Persoonlijk team
Het team van franchisenemer Gert Blaauw opereert sinds 2015 als persoonlijk team voor SNS klanten in en rondom Stadskonaal. Gert Blaauw licht toe: ,,We willen fysiek én digitaal dichterbij onze klanten zijn, zodat ze ons goed weten te vinden en niet onnodig lang met grote en kleine vragen over geld blijven rondlopen. Dat is wat ons betreft de basis van een goede klantrelatie. Het warme interieur van de winkel, zonder balie, draagt hieraan bij. Aan de Beneluxlaan 2B te Stadskonaal stappen mensen makkelijker binnen. Hier vinden ze hun persoonlijke klantteam, dat ze ook rechtstreeks kunnen bellen. Bij SNS maakt het niet uit hoe klanten contact met ons opnemen, ze komen altijd uit bij hun vaste aanspreekpunt bij hen in de buurt. Wel zo fijn en vertrouwd. Wij zien graag blije klanten. Daarom kiezen zij zelf hoe persoonlijk ze geholpen willen worden. Onze adviseurs kijken er naar uit om mensen in de nieuwe winkel te verwelkomen.”

De nieuwe SNS Winkel aan de Beneluxlaan 2B in Stadskonaal in Stadskonaal is geopend tijdens winkeltijden van 09.30 tot 18.00 uur. Ook op zaterdag kon men er terecht van 10.00 tot 17:00 uur. De winkel aan de Hoofdstraat 29b is tot 29 september geopend.

Via De Nieuwsbode