Subsidie Frisse Start aanvragen kon nog steeds

EXLOO – Sportverenigingen, buurt- of dorpshuizen, scoutinggroepen, culturele organisaties en gezelligheidsverenigingen kunnen nog tot en met 31 december de subsidie ‘Frisse Start na Corona’ aanvragen bij de gemeente Borger-Odoorn.

De subsidie is bedoeld voor het organiseren van sociaal-culturele activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven van de inwoners van de gemeente Borger-Odoorn. De gemeente had €50.000,- toegekend gekregen van de provinciale subsidieregeling ‘Frisse Start na Corona’. Geld dat speciaal bedoeld is voor vrijwilligersorganisaties, zodat zij een frisse (door)start kunnen maken na de coronapandemie. De pandemie is nog niet ten einde en er is nog subsidie over. Daarom brengt de gemeente de regeling nog een keer onder de aandacht. Een financieel steuntje in de rug kon net het verschil maken om (toch) activiteiten te organiseren die de komende periode wat aangenamer maakt. 

Aanvragen kunnen tot en met 31 december ingediend worden via de website van de gemeente. Het maakt niet uit of het een nieuwe of bestondende activiteit betreft.

Via De Nieuwsbode