Succesvolle Open Dag Muziekschool De Hondsrug

GIETEN – Het getrommel, gepingel, getokkel en geblaas was niet uit de lucht vorige week zaterdagmiddag in Obs Gieten. Een aantal (groot-)ouders stond al vroeg met hun (klein-)kinderen voor de schooldeur te wachten om kennis te mogen maken met de piano, viool, gitaar, saxofoon, cello, accordeon, het drumstel of met het professionele zingen.

,,Groot was de verbazing dat – na een korte uitleg – het écht lukte om een prachtige toon te halen uit de viool, of dat het écht lukte een liedje te begeleiden op gitaar. En wie vindt het niet leuk zich uit te leven op een drumstel? De inspirerende middag deed een aantal ouderen besluiten toch eens weer het instrument te pakken waar men vroeger op speelde. Een mooie’ bijvangst’; volwassenen zijn immers ook van harte welkom op de muziekschool”, aldus To Ables van de muziekschool. ,,De hele middag bleef het gezellig druk. Docenten en het bestuur van muziekschool De Hondsrug kijken dan ook met plezier terug op deze succesvolle middag.”

Aanmelden blijft mogelijk, uitgebreide informatie is te vinden op de website van muziekschool De Hondsrug: www.muziekschooldehondsrug.nl.

Via De Schakel