Taart voor vrijwilligers na 25e training in coronatijd

De taarten worden in ontvangst genomen door de vrijwilligers Arnoud Vos, Heiko Udema en Saskia Routers.

De taarten worden in ontvangst genomen door de vrijwilligers Arnoud Vos, Heiko Udema en Saskia Routers.

HOOGEZAND – Bij voetbalclub HS’88 in Hoogezand werd zaterdag voor de 25e keer door de leiders en trainers van de jeugdteams een programma georganiseerd om de jeugd tóch te laten voetballen sinds de KNVB de competitie in oktober vorig jaar had stilgelegd.

De trainingsactiviteiten konden – soms met beperkingen door COVID-19 – toch doorgaan. Er werden techniektrainingen en onderlinge wedstrijden voor alle leeftijdsgroepen (jongens én meisjes) gehouden. De opkomst was steeds geweldig. Voor de jeugd van HS’88 was dit een geweldige invulling van de vrije zaterdagen in de coronaperiode.

Voor het bestuur van HS’88 was dit een reden om alle leiders, trainers, scheidsrechters en corona-coördinatoren na de 25e training even te trakteren op slagroomgebak. Het bestuur sprak waardering uit voor het vele werk dat de vrijwilligers in deze coronaperiode voor de jeugd hebben verricht. ,,Tijdens deze periode blijkt maar weer dat vrijwilligers de belangrijkste pijler van de vereniging zijn. Zonder vrijwilligers geen voetbal.”

Via De Regiokrant

Reizen Laos