Tal van klussen geklaard tijdens NLdoet in Noord-Groningen

NOORD-GRONINGEN – De grootste vrijwilligersactie van Nederland had vrijdag en zaterdag plaatsgevonden. Tijdens NLdoet werden ook in Noord-Groningen tal van klussen geklaard. 

Zo werd er op de peuterspeelzaal en bso van KindH in Uithuizermeeden hard gewerkt. Terwijl er binnen door vrijwilligers diverse kasten voor de bso in elkaar werden gezet, hielpen buiten medewerkers, ouders én peuters mee het speelplein netjes te maken, werden er nieuwe plantjes gepland en kreeg het buitenspeelgoed een flinke poetsbeurt.

Lotuspark

In Ulrum had een grote groep vrijwilligers zich aangemeld om mee te helpen de diverse speelobjecten in het Lotuspark weer van een verse frisse verflaag te voorzien. Er werd de hele dag volop geklust. Ook mensen die onlangs in het dorp kwamen wonen ,waren van de partij. Naast het meehelpen was dit voor hen een mooie manier om kennis te maken met het dorp. De buurman van het park had een taart gebakken voor de vrijwilligers en voetbalvereniging VVSV ‘09 trakteerde de harde werkers op frisdrank.  

Foto in de krant

Op tal van andere plekken in de regio gingen de handen uit de mouwen. Een impressie van NLdoet is morgen (maandag 31 mei) te lezen in de Ommelander Courant. Ook uw klus in de krant? Een foto kon gemaild worden naar ocredactie@noordpers.nl.. 

Via De Ommelander

Reizen Laos