Toerfietsclub Gieten organiseert MTB-tocht

Toerfietsclub Gieten organiseert op 5 september een MTB-tocht.

Toerfietsclub Gieten organiseert op 5 september een MTB-tocht.

GIETEN – Toerfietsclub Gieten organiseert op zondag 5 september de Rabobank Noord-Drenthe MTB-tocht door de omgeving van Gieten.

Door middel van linten werd een schitterend parcours uitgezet over onverharde paden en wegen en singletracks; deels over bestondende MTB-routes, en deels over minder bekend terrein. Het parcours van de Rabobank Noord-Drenthe MTB-tocht is zowel geschikt voor geoefende mountainbikers als voor beginners. Ook veldrijders en mensen op fat bikes zijn van harte welkom. Deelnemers aan de MTB-tocht hebben keuze uit afstanden van 35, 45 en 55 kilometer. Starten kon tussen 8.30 en 10.00 uur bij de kontine van de ijsvereniging aan het Boddeveld in Gieten.

In verband met het coronavirus geldt een aantal maatregelen en adviezen. Zo werd belangstellenden aangeraden om zich van tevoren in te schrijven via www.fietssport.nl. In de kontine van de ijsvereniging worden speciale looplijnen gehanteerd om de 1,5 meterregel in acht te kunnen nemen. Koffie is buiten bij de kontine verkrijgbaar.

Via De Schakel