TV Schipborg opent nieuwe banen

Baancommissaris Henk van Dijke knipte het gouden lint van het toegangshek door.

Baancommissaris Henk van Dijke knipte het gouden lint van het toegangshek door. (Eigen foto)

SCHIPBORG – De pas aangelegde nieuwe tennisbanen op het TVS tennispark in Schipborg werden onlangs feestelijk geopend.

Na een lang voortraject van wikken en wegen, proefspelen, keuzes maken en uiteindelijk na goedkeuring van de leden werden al in april van dit jaar de nieuwe Smash Court-banen aangelegd bij Tennisvereniging Schipborg. Dit zijn kunstgrasbanen die met rood zand zijn ingestrooid. ,, De banen werden mogelijk gemaakt door jarenlang zorgvuldig financieel beleid en een subsidie van de gemeente Aa en Hunze”, aldus voorzitter Marlies Withagen.
De all-weather-banen zijn inmiddels al helemaal goed ingespeeld en door de coronamaatregelingen uitgestelde opening kon eindelijk plaats vinden.”

Oprichter en erelid Jaap Gejas hees de gloednieuwe clubvlag en baancommissaris Henk van Dijke knipte het gouden lint van het toegangshek door. Vele leden waren daar op 1.,5 meter afstand getuige van en genoten van het door het bestuur aangeboden feestelijke drankje tijdens de openingsceremonie.

De leden deden daarnaast via de tennisclinic Challenger Tennis weer de nodige kennis op, waarna het actieve gedeelte werd afgesloten met een toss. De middag werd besloten met napraten en een drankje op het ruime terras, wat een zegen na al die tijd met coronavoorschriften.

Tv Schipborg, TVS, is een tennisvereniging waarbij de nadruk ligt op recreatief tennis, het park en de kontine is in eigen beheer en met ongeveer 100 leden en drie banen is er genoeg plaats voor nieuwe leden. Meer informatie is te vinden op www.tvschipborg.nl.

Via De Schakel

Reizen Laos