Update Womenswear in Martenshoek 10 jaar

Update Womenswear aan de Meint Veningastraat in Hoogezand viert het 10-jarig bestonden.

Update Womenswear aan de Meint Veningastraat in Hoogezand viert het 10-jarig bestonden.

HOOGEZAND – Update Womenswear in winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand bestaat 10 jaar en gaat dat de komende weken vieren met de klanten.

In 2011 zijn Henk Schoonbeek en Alice Kuipers het avontuur aangegaan om de dameskledingzaak aan de Meint Veningastraat te openen. Zij hadden daarvoor al winkels met dames-, heren- en kinderkleding gerund, maar waren op zoek naar iets nieuws. Update Womenswear voert merken in het laag- en middensegment. ,,Zodoende bereiken we een grote doelgroep in de leeftijd van 15 tot 85 jaar”, zegt Alice Kuipers. Ons merkenpakket bestaat op het moment uit de volgende merken: Geisha, Tramontana, Tom Tailor, Esprit, Vero Moda, Cars, Zizo, Maicazz, Mavi Jeans, Red Button, Sandwich, Optimist, Zoso, Bull Boxer, Oozoo en Oroblu Panty’s. Binnenkort komt daar nog een erg leuk merk bij.”

Na 3 jaar is Henk Schoonbeek begonnen met Update Menswear aan de Sluiskade. ,,Zo vullen we elkaar mooi aan. Het gebeurt vaak dat als de vrouw bij Womenswear klaar is, de man nog even naar Menswear gaat. Of andersom.”

Eigenlijk had Update Womenswear in maart al willen beginnen met leuke acties ter gelegenheid van het 10-jarig bestonden. Helaas was de winkel toen gesloten vanwege de coronamaatregelen. Dat werd nu echter dubbel en dwars goed gemaakt. Alice Kuipers: ,,Wij gaan de komende vier weken erg veel doen qua acties, met elke week een andere actie. En elke week valt er wel wat te winnen. We communiceren dit via de krant, maar houd ook onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.”

,,We hadden dit natuurlijk niet bereikt zonder ons fantastische team”, zegt Kuipers. ,,De meiden stonden altijd voor ons klaar. En we hebben in de afgelopen periode ook veel steun gehad van onze klanten, met erg veel bestellingen op allerlei manieren.”

Via De Regiokrant

Reizen Laos