Verrassende en innovatieve bedrijven in ‘Anniek@work in Groningen’

STADSKANAAL – Actrice Anniek Pheifer gaat in het tv-programma ‘Anniek@work in Groningen’ aan het werk bij verrassende en innovatieve bedrijven in de provincie Groningen. 

De eerste uitzending is zaterdag om 16.00 uur te zien op SBS6 (herhaling zondag om 12.30 uur). Daarin loopt Pheifer een dag mee bij Holthausen in Hoogezand om te sleutelen aan de nieuwste waterstoftechniek. Ook helpt ze mee met het maken van CO2-etend asfalt, leert ze alles over de drones en ontdekt ze meer over 5G-toepassingen.

In de overige drie afleveringen loopt Anniek mee met ‘Beleef Lauwersoog’, Witec in Stadskonaal, EAZ Wind in Hoogezand, Lamberink Reuzenraden in Overschild, Polyciviel in Leek, Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl en aGroFuture in Vierhuizen. Het programma biedt een kijk in het dagelijks leven van ondernemers, werknemers, start-ups en vooruitlopers. ,,Voor de opnames van het programma mocht ik terug naar Groningen, een provincie waar ik vroeger vaak kwam’’, vertelt Anniek. ,,Ik heb veel ondernemers mogen ontmoeten en ben verrast door hun passie voor duurzaamheid en innovatie.’’

Het programma is ontwikkeld door Economic Board Groningen en GroBusiness, met als doel Groningers én de rest van Nederland te laten zien welke baanbrekende bedrijvigheid er zoal is in de regio. 

Via De Nieuwsbode

Reizen Laos