Vol programma in De Molenberg

Sterrin met een van haar slangen.

Sterrin met een van haar slangen.

DELFZIJL – De Molenberg in Delfzijl had de komende tijd weer een vol programma. Dat begint zaterdag 23 oktober met Sterrrin en haar passie voor reptielen. Daarnaast komen ook Simone Kleinsma, Ali B en De Meiden van Toen nog naar het Delfzijlster theater.

Sterrin laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kon het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Ze  studeerde cum laude af aan de Wageningen Universiteit en bestudeert reptielen over de hele wereld.  Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater.

Simone Kleinsma

Zondagmiddag 24 oktober vanaf drie uur vertelt Simone Kleinsma in Verder haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze had moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Verder is een voorstelling vol mooie liedjes en mooie verhalen en zonder al teveel bombarie.

Ali B

Woensdag 27 oktober (20.15 uur) komt Ali B naar Theater de Molenberg met zijn voorstelling Koorts. ?Nederland had koorts. Het verhitte debat – niet alleen over corona, maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op – doet de temperatuur hoog oplopen. Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing…

De Meiden van Toen

Donderdag 28 oktober om 20.15 uur nemen De Meiden van Toen een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Deze voorstelling speelt in de kleine zaal van Theater de Molenberg, de Hanekam.

Bij alle voorstellingen is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Voor meer informatie kon men terecht op www.demolenberg.nl

Via De Eemslander