VriendenLoterij steunt ZNC met 5000 euro

ZNC-voorzitter Jos Niemeijer is in zijn nopjes met de bijdrage van de VriendenLoterij. (foto Tjarko Hazewinkel)

ZNC-voorzitter Jos Niemeijer is in zijn nopjes met de bijdrage van de VriendenLoterij. (foto Tjarko Hazewinkel)

ZUIDBROEK – Voetbalvereniging ZNC uit Zuidbroek is door de VriendenLoterij benoemd tot één van de Clubs van de Week. ZNC ontvangt daarom eenmalig een bedrag van 5000 euro. De club gaat het geld onder andere gebruiken voor het treffen van energiebesparende maatregelen.

Jasper Molema, lid van de sponsorcommissie van ZNC: ,,Met deze bijdrage van 5000 euro kunnen we betere parkeervoorzieningen realiseren en kunnen we de club energieneutraal maken. Denk daarbij aan zonnepanelen, een zonneboiler en ledverlichting.”

De Club van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december benoemt de VriendenLoterij honderd clubs, verenigingen en stichtingen tot Club van de Week. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Via De Regiokrant

Reizen Laos