Vrijwilliggers gezocht voor theaterspektakel ‘Noord’

De theatervoorstelling 'Noord' belooft een spektakelstuk te worden.

De theatervoorstelling ‘Noord’ belooft een spektakelstuk te worden. (Foto: Joey Hereman)

EEXT/ZUIDBROEK – Stichting Walkyre Echo’s is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het theaterspektakel ‘NOORD’, dat de hele maand september speelt in het Groningse Zuidbroek. 

De Stichting zoekt mensen met enthousiasme en tijd die het een uitdaging vinden om samen met anderen mee te werken aan een grote theaterproductie in de regio Noord. ,,Ons team had de kernwaarden: samenwerken, positieve teamspirit en handen uit de mouwen”, aldus Hoogstins. 

,,Voor zowel het voortraject in de maand augustus als tijdens de voorstellingsdagen zijn er mensen nodig. In totaal draait de productie 24 tot 40 keer met een grote club vrijwilligers die ingezet worden bij diverse klussen en activiteiten.

De Stichting op zoek naar mensen die in augustus mee kunnen werken aan: opbouw van het decor, inrichten foyer; het maken van kostuums en rekwisieten, helpen bij kontinewerkzaamheden en actief de voorstelling willen promoten op bij bijvoorbeeld andere festivals of markten. 

Tijdens de voorstellingsavonden in september zijn er mensen nodig voor bijvoorbeeld: organiseren en regelen parkeren, kassa/scannen, gastvrouwen, backstage achter het enorme filmscherm: hulp bij decor- en kleding wisselingen. 

Het betreft een vrijwilligerswerk zonder vergoeding, maar het vrijwilligersteam zal op allerlei manieren meegenomen worden in de faciliteiten. 

Belangstellen kunnen zich aanmelden via: www.noordtheater.nl/vrijwilligers

Via De Schakel

Reizen Laos