Wandelen met gids door Winsum

WINSUM – In Winsum kunnen weer dorpswandelingen worden gemaakt onder leiding van een gids. De tochten voeren langs de mooiste en meest interessante plekken van het dorp, dat door de ANWB is uitgeroepen tot het mooiste van Nederland.

De dorpswandelingen zijn een leuke en boeiende manier om nader kennis te maken met de rijke geschiedenis van het tweelingdorp Winsum-Obergum. De voettocht voert langs tal van historische plekken, compleet met de bijbehorende verhalen. Veel onbekende zaken passeren de revue en daardoor zijn de wandelingen ook interessant voor wie al wat langer in Winsum woont.

Het vertrek van de dorpswandeling is elke zaterdag om 10.30 uur bij recreatiecentrum Marenland. De tocht duurt ongeveer twee uur. Op aanvraag is het ook mogelijk een wandeling te reserveren op een ander tijdstip. Dit kon nu ook weer voor groepen. Aanmelden voor een rondleiding of voor meer informatie kon door een e-mail te sturen naar info@dorpsgidswinsum.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.dorpsgidswinsum.nl.

Via De Ommelander

Reizen Laos