Aangepaste Sinterklaasintocht Beegden

Beegden – 16 november 2021 – Op zondag 21 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Beegden. Het programma is vanwege de coronamaatregelen aangepast en vindt buiten plaats, op het voorterras bij Gemeenschapshuis ’t Leuke plaats. Alle kinderen kunnen een korte groet (box, high five, zwaai) brengen aan de Sint, hun tekening en/of verlanglijstje afgeven en natuurlijk even op de foto. Hierna ontvangt ieder kind een goedgevulde snoepzak en een cadeautje. Er werd gewerkt met tijdslots.

img

Praktische informatie

wanneer – zondag 21 november 2021, tussen 10.30 en 14.00 uur

waar – Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6, Beegden

tijdslots – Het Sinterklaasbezoek betreft een doorstroom-evenement en dit houdt in dat er met kortdurende tijdslots werd gewerkt. Alle aangemelde gezinnen krijgen uiterlijk donderdagavond een gezins-ticket per mail met daarop de tijd dat ze verwacht worden voor het bezoekje aan de Sint. Het zijn tijdslots van 15 minuten (tussen 10.30 en 14.00 uur). Graag het gezins-ticket op de telefoon meenemen.

aanmelden – aanmelden is verplicht en kon tot woensdag 17 november 18.00 uur per e-mail via info@kvwbeegden.nl onder vermelding van de naam/namen van de kinderen en begeleidende volwassenen. U ontvangt dan een mail met een activiteitentoegangsbewijs voor alle aangemelde personen.

Foto KVW Beegden (2019)
051121/HvL     

Via Amsterdam Online