Alzheimer Café Leudal – editie november 2021 geannuleerd

Heythuysen – 19 november 2021 – UPDATE – In verband met de striktere veiligheidsmaatregelen met betrekking tot corona die Zorgcentrum Beek en Bos had genomen, vervalt het Alzheimer Café op 23 november. “Hopelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten op 14 december met als thema diagnose en behandeling.” 

 

img

Heythuysen – 15 november 2021 – Op dinsdagavond 23 november werd weer een Alzheimer Café georganiseerd in Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen. 

Het thema van deze bijeenkomst is wat er gebeurt ná de diagnose dementie. Waar vindt u (en uw mantelzorger) de juiste hulp en begeleiding? Als gastspreker is een casemanager dementie en mantelzorger uitgenodigd.  

Over het Alzheimer Café Leudal

Elke vierde dinsdag van de maand werd het Alzheimer Café georganiseerd in de Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen. Voor iedereen met interesse in dementie, hetzij als patiënt of als mantelzorger. Het zijn interactieve bijeenkomsten met interessante en actuele onderwerpen. De toegang is gratis.

Praktische informatie

wanneer – dinsdag 23 november 2021, van 19.30 tot 21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur

waar – Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1, Heythuysen

toegang – gratis, inclusief koffie en thee. Voor overige consumpties werd een bescheiden bijdrage gevraagd

aanmelden – In verband met de nog geldende coronamaatregelen dient u klachtenvrij te zijn en dient u zich op te geven via alzheimercafeleudal@gmail.com of eventueel telefonisch via 0475-494059 (Marja Deckers)

meer informatie – Voor meer informatie over het Alzheimer Café Leudal kunt u een e-mail sturen naar alzheimercafeleudal@gmail.com of bellen naar 0475-494059 (Marja Deckers)

Voor meer informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Limburg kunt u bellen naar 06-83796375.

Vrijwilligers gevraagd

Mocht u zich in willen zetten voor het Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. Uw hulp is zeer welkom. Lijkt het u leuk om koffie te schenken en de bezoekers te ontvangen, meldt u aan!  

Foto DeltaLimburg.nl
161021/HvL

Via Amsterdam Online