Coöperatie Duurzaam Maasgouw op zoek naar 5e bestuurslid

Maasgouw – 26 juni 2021 – De jonge Coöperatie Duurzaam Maasgouw (CDM) had nog een vacature in het bestuur en is op zoek naar iemand die met raad en daad ter zijde wil stonden bij de uitdaging Maasgouw helpen te verduurzamen. De coöperatie is een onafhankelijk burgerinitiatief en helpt inwoners en bedrijven in Maasgouw die verduurzaming praktisch in te vullen. Bent u inwoner van Maasgouw en wilt u ook op deze manier bijdragen aan de verduurzaming?  

img

Chris Hamans, voorzitter CDM: “De coöperatie is een onafhankelijk burgerinitiatief en helpt inwoners en bedrijven in Maasgouw die verduurzaming praktisch in te vullen. De komende 10 jaar stonden we bijvoorbeeld voor de uitdaging woningeigenaren te adviseren hoe met maatregelen voor energiebesparing geleidelijk overgegaan kon worden naar een warmtepomp die geheel of gedeeltelijk het wooncomfort in de woning verzorgt. Maar ook de individuele en collectieve opwek van hernieuwbare energie stelt ons uitdagingen. Daarbij spelen veel meer dan alleen technische aspecten een rol.”

Vacature 5e bestuurslid

Bent u inwoner van de gemeente Maasgouw en wilt u ook op deze manier bijdragen aan de verduurzaming, neem dan eens contact op! U bent van harte welkom eens een tijdje mee te lopen en dan te beslissen of u zich kondidaat wilt stellen voor een bestuursfunctie!

Interesse of voor meer informatie? Neem dan contact op met Chris Hamans (voorzitter) via 06-48606363 of vz.cdm@duurzaammaasgouw.nl

Veel meer informatie over de coöperatie is te vinden op de website Coöperatie Duurzaam Maasgouw.

260621/HvL


Via Amsterdam Online

Reizen Laos