De Omwentelaars Impactgesprek – Zo verrijkt Tiny je leven

Posterholt – 30 mei 2021 – De Omwentelaars organiseren op 16 juni een Impactgesprek met als thema: ‘Zo verrijkt Tiny je leven’ De Omwentelaars willen positieve aandacht voor alles wat er al gedaan werd aan duurzamer leven en nodigen belangstellenden graag uit om hierover mee te praten. Voor het eerst weer een fysieke bijeenkomst, maar wel in combinatie met online deelname via Zoom voor degenen die dat willen.  

img

Programma 16 juni

Deze bijeenkomst is georganiseerd door de Omwentelaars Peggy Kuipers en Hester van Rijn.

Tijdens deze avond drie inspirerende verhalen van mensen, die besloten hun eengezinswoning te verlaten en (veel) kleiner, Tiny te gaan wonen.

Wat is de drijfveer van deze mensen? Waarom willen ze graag in een Tiny House wonen en hoe ziet hun leven er uit?

Het is een vol programma, waarin de sprekers hun verhaal vertellen. En natuurlijk is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wat kun je leren uit de filosofie achter het Tiny leven? Aan het einde van de avond ook een blik op het Roermondse bedrijf dat Tiny huisjes maakt.

Praktische informatie

Wanneer – Woensdag 16 juni 2021, inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur stipt, de bijeenkomst duurt tot 21.30 uur

Waar – bij Omwentelaar Petra de Haas van de Gasterij bij kasteel Aerwinkel, Aerwinkelallee 1 in Posterholt en daarnaast parallel online via Zoom.

Deelname – gratis, de kosten van de consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden – graag vooraf aanmelden. Dat kon via de website van de Omwentelaars. Daar is ook meer informatie over deze bijeenkomst te vinden. 

Over De Omwentelaars

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kon echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om.  

300521/HvL


Via Amsterdam Online

Reizen Laos