Digitale mantelzorgbijeenkomst over positieve gezondheid in Maasgouw

Maasgouw – 30 november 2021 – Op donderdag 9 december werd een digitale bijeenkomst georganiseerd voor mantelzorgers uit Maasgouw. Als we eens niet kijken naar een ziekte of een beperking, maar naar datgene wat jouw leven betekenisvol maakt. Wat is dan echt belangrijk voor je? En wat heb je nodig om dit te bereiken? Dit alles had te maken met positieve gezondheid. De bijeenkomst vindt plaats via MS Teams.

img

Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn

Er zijn allerlei omstandigheden die van invloed zijn op uw eigen gezondheid. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als het niet goed gaat? Maak u zich zorgen over de toekomst? Bent u tevreden over hoe u woont? Wilt u graag weten wat er in het dorp gebeurt? Wat is echt belangrijk voor u? Aan de hand van enkele eenvoudige opdrachten krijgt u tijdens de bijeenkomst inzicht in uw persoonlijke situatie als mantelzorger. En ook in de mogelijkheden om hierin iets te veranderen. Ook werd tijdens de digitale bijeenkomst positieve gezondheid vertaald naar uw eigen situatie.

Nicoletta Simbula van MEE ondersteunt hierin. De mantelzorgondersteuners Carl Lahaije en Björn Maessen sluiten ook aan. 

Praktische informatie

wanneer – donderdag 9 december 2021 van 19.30 tot 21.00 uur

waar – vanuit uw eigen locatie, online via MS Teams

aanmelden – stuur vóór dinsdag 7 december 12.00 uur een e-mail naar mantelzorgers-vrijwilligers@gemeentemaasgouw.nl. Vervolgens ontvangt u een link naar de digitale bijeenkomst. 

311121/HvL

Via Amsterdam Online