Dorpscontactpersonen Maasgouw: de keet werkt!

Maasgouw – 20 november 2021 – Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen blijven de dorpscontactpersonen Carlien Schouten en Wendy Rietra en de keet even binnen. In de tussentijd vertellen ze graag over hun eerste ervaringen met de keet. Sinds het begin zijn er 671 meldingen, vragen en ideeën binnengekomen en hebben bijna 400 inwoners de keet bezocht:

img

“Getallen

Vanaf augustus hebben we met heel veel plezier bezoekers ontvangen bij de keet. De meldingen die door bezoekers werden achtergelaten zijn meegenomen naar collega’s. In totaal gaat het om 671 meldingen, vragen en ideeën. We hebben bijna 400 bezoekers bij de keet gehad met meldingen. Daarnaast hebben we ook met veel mensen kennis gemaakt, bijgepraat of naar elkaar gezwaaid. Ook kunnen we melden dat we met ongeveer 20 bewonersinitiatieven aan de slag zijn gegaan. En daar blijven we graag in ondersteunen.

Onderwerpen

Er komt van alles aan bod bij de keet. Thema’s die we in elke kern tegenkomen zijn:

– groen en groenonderhoud;
– afvalbeheer;
– verkeer;
– toezicht en Handhaving;
– wonen;
– communicatie.

We vinden het fijn dat u ons met verschillende onderwerpen weet te vinden. Samen met de collega’s die erover gaan binnen de gemeente, worden we steeds beter in het contact met u als bewoner. Ook zijn we trots op onze vrijwilligers die lopende initiatieven – ook in deze bijzondere tijd – met veel inzet aan de gang houden en er zijn voor anderen. Kortom, de keet werkt!

Bereikbaar

Heeft u een goed idee voor uw kern of voor onze keet? We horen ’t graag! We zien u graag binnenkort weer en tot die tijd zijn we altijd bereikbaar via dorpscontactpersoon@gemeentemaasgouw.nl

Carlien Schouten en Wendy Rietra”

Foto DeltaLimburg.nl
201121/HvL

Via Amsterdam Online