Dubbele nederlaag voor Westa dames en heren

Wessem – 20 september 2021 – De VeerhuisWessem/Westa heren hadden zondagmiddag in de 1e speelronde van het nieuwe eredivisie seizoen de loodzware uitwedstrijd voor de boeg in Zoetermeer tegen meervoudig landskampioen de Boer-Taverzo. Het werd een dikke nederlaag met 1-6. De AnytimeFitness Maasgouw/Westa dames speelden de 1e thuiswedstrijd van het seizoen tegen SKF uit Veenendaal. De ruime overwinning van vorig weekend in Gouda werd niet herhaald, ze verloren met 3-4. 

img

Westa heren

Alleen de nieuwe Belgische aanwinst Margo Degraef was good old Trinko Keen de baas door hem in vier games konsloos te laten. Arturs Reinholds wist slechts een game af te snoepen van Alex  Naumi en samen met Jelle Moris een game in het dubbelspel tegen Camara/Naumi.

Westa dames 

De Belgische aanwinst Sara Devos beleefde een droomdebuut voor de Westa dames door ongeslagen te blijven met twee overwinningen tegen resp. Melanie Bierdrager en Xijin Zheng. Anouk van den Boom en Sara Devos wonnen samen ook het afsluitende dubbelspel. Daantje Lommen verbleef zonder het zoet van een overwinning. 

Foto Westa (v.l.n.r. Daantje Lommen, Anouk van den Boom en Sara Devos)
200921/HvL


Via Amsterdam Online