Goede doelenactie communicanten Roggel

Roggel – 20 augustus 2021 – Het is bijna zover! Op 19 september kunnen de kinderen in Roggel eindelijk de communie vieren. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een van de activiteiten vanuit de communicanten is een goede doelenactie. Ze willen graag geld inzamelen voor Visio Grave, een speciale school voor blinde en slechtziende kinderen, waar communicante Jill op school zit. Via een statiegeldactie en een bakactie proberen de kinderen zoveel mogelijk geld in te zamelen.

img

Jill had enkele jaren in Roggel op school gezeten en de ouders van Jill zetten zich volop in voor de gemeenschap. Dit goede doel staat dan ook dichtbij de kinderen, waarmee ze concreet leeftijdsgenootjes kunnen helpen.

Statiegeldactie

In de eerste week na de schoolvakontie kunnen op BS de Zjwiek en bij Jumbo Heerschap in Heythuysen lege flessen worden ingeleverd voor een statiegeldactie. Iedereen werd dan ook opgeroepen leeggoed op te sparen in deze weken.

Bakactie

De komende weken kunnen bij de communicanten, cupcakes,wafels en cake worden besteld. De bakactie duurt tot zaterdag 11 september.

De communicanten zullen bij opa’s en oma’s, familie, vrienden en buren rondgaan met bestellijsten. Vink aan wat u graag had en dit zal voor u worden gebakken. U mag de bestellijst en geld in een envelop doen en meegeven aan de communicant.

Heeft u geen bestellijst ontvangen, maar wilt u deze actie toch ondersteunen stuur dan een e-mail naar: communieroggel2021@hotmail.com.

Uw bestelling werd dan op zaterdag 11 september tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij u thuis bezorgd.

Visio Grave

Visio Grave, een speciale school voor blinde en slechtziende kinderen, wil met het opgehaalde bedrag spelmateriaal en hulpmiddelen aanschaffen voor de kinderen.

Stockfoto
200821/HvL


Via Amsterdam Online