Gratis kennismaking met het kaartspel bridge bij Bibliocenter

Weert – 24 november 2021 – Op zaterdagmiddag 4 december organiseert Bridge Club Weert een gratis introductie in het kaartspel bridge bij Bibliocenter Weert. Waarschijnlijk heb je wel eens van bridge gehoord. Misschien heb je familie of vrienden die het spelen. Of heb je zelf al eens overwogen om te gaan bridgen. Maar wat is dat nu precies, ‘bridge’? Iedereen die kennis wil maken met het kaartspel bridge is welkom. Ook mensen die het kaartspel lang geleden hebben gespeeld en hun kennis hierover weer willen opfrissen. 

img

Fon Beerens of Willem Deijsselberg van de Bridge Club Weert leggen uit hoe het bridgespel gaat en wat de bedoeling eigenlijk is. Je leert hoe het bieden gaat, wat de theorie is die erachter zit en hoe je met de meest voorkomende spelverdelingen omgaat. In het begin lijkt bridge een ingewikkeld spel maar al gauw werd vrijwel iedereen enthousiast. Iedereen kon het leren en zowel thuis als bij een club is het een erg prettige, sociale bezigheid.

Praktische informatie

wanneer – zaterdag 4 december 2021 van 13.00 tot 14.00 uur

waar – Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname – gratis

aanmelden – aanmelden kon via deze webpagina van Bibliocenter.  

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.

Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? Stuur dan een e-mail via kennismakers@bibliocenter.nl. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

241121/HvL

Via Amsterdam Online