Kaartverkoop Limburg Festival 2021 van start

Midden-Limburg – 30 juli 2021 – Van 25 tot en met 29 augustus werd Midden-Limburg weer omgetoverd tot één groot theaterlandschap vol betoverende en verrassende acts. Vrijdagavond 30 juli om 18.00 uur gaat de kaartverkoop van start. Vorige week konden de Vrienden van het Limburg Festival al hun kaart bestellen en vanavond start de reguliere kaartverkoop.  

img

Volledig programma online

Inmiddels staat het hele programma van editie 2021 van het Limburg Festival online. Je kunt dus alvast naar hartelust grasduinen en in alle rust tot een afgewogen keuze komen. 

Over het Limburg Festival

Het Limburg Festival is het oudste theaterfestival in Midden-Limburg! Al bijna 40 jaar, sinds 1983, geven we bezoekers een unieke ervaring door ze te verwonderen en te prikellen met bijzonder theater op unieke locaties. Wij toveren Midden-Limburg vijf dagen lang om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod aan theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.

Kaartverkoop van start

Ook goed om te weten is dat de eventueel aangekochte kaartjes uiteraard terugbetaald worden, mocht het festival vanwege op het laatste moment aangescherpte coronamaatregelen, toch niet doorgaan.

Bestel hier jouw kaart(en) vanaf vrijdag 30 juli, 18.00 uur. 


Via Amsterdam Online