Kunst en Cultuur Leudal presenteert ‘Jazz in de Tuin 2021’

Horn – 7 juli 2021 – De werkgroep Muziek van de stichting Kunst en Cultuur Leudal organiseert op zondagmiddag 25 juli het jaarlijkse ‘Jazz in de Tuin’ festijn, na een door corona veroorzaakte onderbreking. Dit jaar is ‘The Jazz Department’ te gast in de Beeldentuin van Wim van Baal in Horn. The Jazz Department is een speciaal voor Jazz in de Tuin samengesteld gezelschap. Alle leden zijn verbonden aan het Maastrichts Conservatorium.

img

Het programma

Het is de organisatie gelukt een aantal topmuzikonten uit de Nederlandse jazzwereld te boeken voor deze editie van ‘Jazz in de Tuin’. 

Alle leden van The Jazz Deparment zijn verbonden aan het Maastrichts Conservatorium. Het is een zeer diverse groep met onder andere de uit Polen afkomstige saxvirtuoos Greg Torunski en de Duitse gitaarmaestro Joachim Schönecker.

Special Guest is ‘Rising Star’ Dave Vreuls (1994) op trompet, de nog jonge Limburger met een al zeer indrukwekkend cv. Hij werkte de afgelopen jaren met diverse bezettingen als ; WDR Big Band, Metropole Orkest, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jay Horns, Stylus Horns, the Hornaments, Red Light Jazz Society, The World Famous Glenn Miller Orchestra directed by Wil Salden, Nationaal Jeugd Jazz Orkest, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en nog vele anderen. Sinds 2017 is Dave ook vast bandlid in de Danish Radio Big Band. 

Praktische informatie

wanneer – zondagmiddag 25 juli 2021, van 15.00 tot ca. 17.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur

waar – in de beeldentuin Wim van Baal, Rijksweg 15, Horn

kaarten – entree aan de kassa € 8 p.p. / entree in de voorverkoop € 6 p.p. (tot en met 22 juli)

Voorverkoop – kaarten bestellen kon het gemakkelijkst door overschrijving van € 6 p.p. naar NL15 RABO 01 2223 7730. U komt dan op de voorverkooplijst te stonden.

U kunt kaarten bestellen en tegen contante betaling ophalen bij:
J.H.Kraak Oude Weerterweg 6, Baexem 06-21224778
W.H.Hamans, Houter-Ven 19, Horn 06-38228086

Ook kunt u de bestelling doorgeven via jazzindetuin@gmail.com en dan de kaarten op afspraak en tegen contante betaling ophalen.

Parkeren – voor fietsen is er ruime stalgelegenheid ter plaatse, auto’s kunnen het beste op korte loopafstand parkeren op de ruime parkeerplaats van “Hornerhof” aan de Rijksweg.

Afbeelding FB Stg. Kunst en Cultuur Leudal
070721/HvL


Via Amsterdam Online

Reizen Laos