Kunst en Cultuurdag Maasgouw 2021 gaat door!

Heel – 22 september 2021 – Vorig jaar moest de 7e editie van de Kunst en Cultuurdag Maasgouw vanwege de coronamaatregelen helaas worden afgelast. Dat was een domper voor de deelnemende kunstenaars, de deelnemers aan het uitgebreide kunst en cultuurprogramma, de muzikonten en het bestuur. Inmiddels zijn we een jaar verder en is het bestuur verheugd dat in de huidige situatie de Kunst en Cultuurdag Maasgouw 2021 wel kon doorgaan en wel op 14 november in CC Don Bosco in Heel!

img

De bezoekers kunnen een uitgebreid en gevarieerd programma voor het hele gezin verwachten dat bestaat uit kunst, literatuur, muziek en allerlei kunst- en cultuuruitingen. Het evenement vindt plaats op de gehele benedenverdieping van CC Don Bosco in Heel, de grote zaal en bühne, de kleinere zaal en de foyer. Van 11.00 tot 17.00 uur.
 
Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Het drukwerk, vakkundig gedrukt door Drukkerij Schuren uit Linne, ligt gereed om rondgebracht en opgehangen te worden en het bestuur en vrijwilligers zijn er helemaal klaar voor.

DeltaLimburg.nl zal als mediapartner van de Kunst en Cultuurdag Maasgouw die dag ook aanwezig zijn en ruimschoots aandacht schenken aan dit bijzondere evenement. Ook in de periode voorafgaand aan 14 november houden we jullie op de hoogte van al het nieuws.

220921/HvL
 


Via Amsterdam Online