KV De Plekploasters Baexem stelt opening 6×11 jubileumseizoen en liedjesavond uit

Baexem – 6 november 2021 – KV De Plekploasters uit Baexem had met pijn in het hart bekendgemaakt dat de feestelijke opening van het 6×11 jubileumseizoen, die stond gepland op 13 november in de Baexheimerhof, werd verplaatst naar zaterdag 8 januari. Het bestuur vindt het op dit moment niet verantwoord om dit evenement nu door te laten gaan. Ook de liedjesavond die stond gepland op zaterdag 27 november werd uitgesteld en wel naar zaterdag 15 januari.

img

“Leef Plekploasters,

Enkele dagen geleden hebben we naar jullie gecommuniceerd dat de nieuwe Corona maatregelen geen bedreiging zou zijn voor het uitroepen van onze jubileum Prins, Jeugdprins(es) en Boeren Bruiloft gezelschappen!

Heel graag hadden we samen met jullie zaterdag 13 november ons 6 x 11 jubileumseizoen willen openen. Na enig beraad moeten we jullie helaas melden dat wij het op dit moment niet verantwoord vinden om dit evenement door te laten gaan. Volgens de nieuwe regels zou dat nog mogen, maar gezien het aantal besmettingen, helaas ook in ons sjoane Boaksum, en de nog strengere regels vanuit Den Haag die waarschijnlijk vrijdag 12 november komen, vinden wij dat we dit besluit alsnog moeten nemen.

Wij vinden het verschrikkelijk jammer, maar op dit moment is dit volgens ons de meest verstandige keuze.

Wij gaan dan ook het uitroepen van onze jubileum Prins, Jeugdprins(es) en Boeren Bruiloft gezelschappen verplaatsen naar zaterdag 8 januari.

Wat onze andere activiteit betreft, de liedjesavond op zaterdag 27 november, werd ook verplaatst naar zaterdag 15 januari.

We hopen dat alle Plekploasters hier begrip voor hebben en dat we straks op 8 januari wel onze gezelschappen mogen uitroepen in een bomvolle Baexheimerhof.

Blijf gezond!

Bestuur KV de Plekploasters”


Via Amsterdam Online