LG De Grenslaupers – Grenslaup Vosseven en nog meer

Stramproy – 22 november 2021 – Op 21 november vond de 59e trimloop plaats door de bossen van het Vosseven. De inschrijving vond buiten plaats om niet de eigenaren van Nieuw Vosseven te zwaar te belasten met het controleren van de QR codes. Dat gebeurde achteraf toch, omdat de meeste deelnemers nog even binnen liepen voor koffie, gebak of broodje. Er werd flink doorgelopen. Niemand ging echter voor de volle 1½ uur, maar hield het – mogelijk door het wat killere weer – eerder voor gezien. Maar er is meer nieuws.

img

Cursus

Theo Halfers, assistent-trainer begon op 20 november aan de cursus hardlooptrainer niveau 3. We wensen hem heel veel succes toe met het volgen en voltooien van deze pittige opleiding.

“Examen”

Staat voor een eindopdracht die Helmi Truijen en Wijnand Willems op 24 november krijgen om te slagen voor assistent-trainer. We zijn er dan bij. Als zij slagen – en dat gaan ze doen! – hebben de Grenslaupers 4 assistent-trainers én een hoofdtrainster, Julia Perkovska.

Vergadering

De algemene leden-jaarvergadering stond gepland voor 10 november 2021. Belangrijk, omdat er vanwege Corona in 2020 en 2021 nog geen jaarvergaderingen zijn geweest. Door de huidige maatregelen en de mogelijke aankomende maatregelen om Covid-19 te beteugelen, is ook de ledenvergadering van 10 december uitgesteld naar 11 maart 2022.

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast had het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto De Grenslaupers
041021/WW 

 

Via Amsterdam Online