LG De Grenslaupers – Singelloop Weert

Stramproy – 4 oktober 2021 –  Vorig jaar afgelast, in het voorjaar van 2021 gepland, uiteindelijk verschoven naar 1 oktober: de Singelloop in Weert. Vele jaren een wedstrijd in het kader van het Middenlimburgs Avondloopcriterium, nu weer – net als alle andere wedstrijden – een los evenement. Het weekend van de Singelloop stond in het teken van regen, veel regen, herfstachtig weer, stormachtig. Zoals altijd Grenslaupers aan de start, vijf hardlopers die weer goede tijden hebben neergezet. 

img

Nicole Timmermans op de 5 km en Marcel van Aggel, Thijs van Pol, Hans Truijen en Helmi Truijen op de 10 km. 

Barre weersomstandigheden

Het weekend van de Singelloop stond in het teken van regen, veel regen, herfstachtig weer, stormachtig. Koel genoeg om hard te lopen, maar regen genoeg om heel nat te worden. Voor sommige Grenslaupers goed, want ze hadden in het kader van de voorbereidingen op enkele marathons die er aan komen, nog lange tot zeer lange afstanden af te leggen. Daar moet je geen hoge temperaturen bij hebben.

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast had het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto De Grenslaupers
041021/WW


Via Amsterdam Online