Limburg Gezond TV – kwekerij Stals in Ell

Ell – 2 december 2021 – In de video’s van Limburg Gezond TV van de LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouw Bond) vertellen en tonen agrarische ondernemers op welke manieren zij bijdragen aan de gezondheid van de provincie. In deze aflevering gaat vlogster Sue op bezoek bij kwekerij Stals in Ell in de gemeente Leudal. 

Over LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. De vereniging neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. De LLTB ondersteunt leden in goed ondernemerschap en duidt het maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw.

Boeren en tuinders werken iedere dag ontzettend hard voor ons eten, het landschap en de samenleving als geheel. De land- en tuinbouw zijn onderdeel van de oplossingen voor tal van uitdagingen, waarmee de hele samenleving te maken had. Van gezonde voeding tot werkgelegenheid, van economische groei tot klimaatopgaven en van het leefbaar houden van het platteland tot het zorgen voor een groene leefomgeving.  

Foto en video KERNgezond i.o.v. LLTB
021221/HvL

Via Amsterdam Online